dissabte, 5 de març del 2016

TEXT INSTRUCTIU. RECEPTA. JUAN ANTONIO VIANA

                                             
                                             

                                                       CREMA D'ALBERCOCS



INGREDIENTS:

-1/2 kg d'albercocs
-200 g de sucre
-2 ous
-100 g de nata muntada
12 gerds




ELABORACIÓ:

1. Renta els albercocs, parteix-los per la meitat i elimina el pinyol. Poseu-los a bullir en una olla tapada amb mig got d'aigua i el sucre, a foc molt baix.

2. Al cap de 30 minuts, passa-ho tot per la batedora fins obtenir un puré i deixa-ho refredar. Preescalfa el forn a 180ºC.

3. Bat els ous i agregue'ls al puré d'albercoc. Barreja bé i aboca el puré en bols o motlles individuals que puguin anar al forn.

4. Introdueix els bols en una safata fonda, amb aigua i s'enforna al bany maria durant 30 minuts.

5. Deixa refredar i adorna els bols amb la nata i els gerds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada