Ingredients:
-6 Clares d’ou
-300g. de sucre glass
-Un poquet de suc de llimona
-Molt poca sal
Preparació:
1. Preescalfar el forn a temperatura mitjana ( uns 100º ) . Forrar les safates que vagis a utilitzar amb paper de forn.
2. Muntar les clares amb el sucre , incorporant una mica de sal o llimona perquè sigui més fàcil . Batre durant 10-15 minuts ( depèn de la potència de la batedora ) , fins que quedin ferms i no es bolquin en girar el bol.
3. Anar tirant el merengue en una mànega pastissera que tingui un filtre gran. Ajudant-nos d'ella, formar els ossos sobre el paper de coure, intentant que sigui un moviment continuat perquè no es parteixin .
4. Introduir la safata al forn i deixar a la mateixa temperatura durant una 1 hora o hora i mitja aproximadament , fins que estiguin secs i tinguin color mat per fora.
4. Introduir la safata al forn i deixar a la mateixa temperatura durant una 1 hora o hora i mitja aproximadament , fins que estiguin secs i tinguin color mat per fora.
A DISFRUTAR!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada