dijous, 4 de febrer del 2016

Text instructiu. Alejandro Torrenova. Recepta.


POLLASTRE AL CURRY



Ingredients:


- 500 g de pit de pollastre
- 300 ml de llet de coco
- 4 rodanxes de pinya en almívar
- 2 cebes
- 300 g d'arròs basmati
- mantega
- oli de gira-sol
- sal
curry
- cúrcuma
jengibre

Preparació:

- Daurar en una paella els pits de pollastre amb tres cullerades d'oli i retirar del foc.
- Sofregir la ceba en el mateix oli del pollastre.
- Quan la ceba estigui tendra, afegir la pinya i esperar que es faci.
- Afegir les dues cullerades de curry i l'altre de jengibre.
- Remoure bé i sofregir dos o tres minuts.
- Afegir la llet de coco, i remoure fins que comenci a bullir.
- Agregar els pits de pollastre, un poc de sal i retirar del foc quan espesseixi.
- En una olla posar a bullir amb gran quantitat d'aigua salada l'arròs amb la cúrcuma.
- Escorre l'arròs.
Emplatar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada