-Ingredients:
Dos tassons d'arròs.
Aigua per netejar l'arròs.
Sal.
Dos algues Nori (opcional)
-I per el farciment:
Salmó al vapor o a la plancha.
Tonyina.
Palets de cranc
-Elaboració:
Es neteja l'arròs fins que l'aigua surti neta.
Posar l'aigua y l'arròs a bullir al màxim fins que no quedi gens d'aigua.
Apaga el foc, però si queda un poc d'aigua tens que deixar-lo al mínim fins que no quedi gens d'aigua.
Deixarlo reposar 10 minuts amb la tapa posada.
Mentres es posa aigua i sal en un cassó per a que es disolvi.
Quan estigui freda, mullam les mans en l'aigua per a que no es pegui l'arròs en les mans.
Preparar el farciment.
Es fa una espècie de triangle amb les mans i quan està fet es fa un forat per on es fica el farciment que està preparat.
Finalment es posa l'alga Nori recobrint-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada