dimecres, 27 de gener del 2016

TEXT INSTRUCTIU. Aina Mateu

SPAGHETTI CARBONARA
INGREDIENTS: (per a 4 persones)
400 g de spaghetti
3 ous
bacó
sal
un grapat d' alfabeguera
parmiggiano ratllat
aigua calenta per a bollir

ELABORACIÓ
1. Agafam una olla i li ficam la pasta. Després, hi ficam aigua bollint fins que tapi la pasta. Esperam 7 o 8 minuts a que es bulli la pasta i, quan està cuita, la colam al colador i la deixam referdar
2. Seguidament, agafam els ous i els trencam en un plat. Els mesclam amb una forqueta com si fessim una truita i els deixam a part.
3. Posam el bacó dins una paella i el fregim. Quan està quasi fet hi afegim l' ou i esperam a que es cogui un poquet, i de seguida hi afegim la pasta i un poc de sal
4. Deixam que es quedi una pasta amb bacó i l' ou no del tot cruu. En el darrer moment hi afegim parmiggiano ratllat perque es fongui un poc i dues o tres fulles d' alfabaguera. Es serveix amb un poc més de formatge ratllat i ben calent i ja està 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada