dimecres, 27 de gener del 2016

Text instructiu. Isabel Patricio Fraile. Recepta

  • 2 ous
  • 350 grams de farina
  • 100 grams de sucre morè
  • 50 grams de sucre blanc
  • 2 culleretes de llevat
  • 1 cullerada d'extracte de vainilla
  • Una barra de mantega
  • Una mica de xocolata tallada a trossos (opcional)
Primer de tot s'ha de posar el forn a encalentir a 200 graus, després en un bol es posa la mantega i el sucre (tant morè com blanc) i es bateja be. Després s'afegeix els ous un a un bategant-lo. Finalment, s'afegeix el llevat i la farina passada pel colador. Després s'afegeix la vainilla i es barrege tot molt be. Després es posa el forn a 180 graus i posar a una palangana amb dues culleres bolletes de la massa, i, com opcional es posa xocolata tallada a trossos per damunt.
Es fica al forn de 15 a 20 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada