dijous, 28 de gener del 2016

Text Instructiu. Natàlia Izquierdo Lladó


SUSHI MAKI
Temps de preparació: 35 min.

INGREDIENTS
_________________________________________________________________________________
Per a 4 persones:

- 320g d'arròs per a sushi.
- 4 làmines d'algues Nori.
- A elegir: (50g de: salmó o tonyina).
- Un grapat d'ous de truita.
- Aigua.
- Vinagre d'arròs.
- Mig tassó de sucre.


PREPARACIÓ
_________________________________________________________________________________

1. Es renta l'arròs amb aigua. El posam en una cassola, ho cobrim d'aigua i el posam al foc fins que comenci a bullir.
2. Treim l'arròs del foc i el deixam 10min.
3. Mesclam el vinagre amb el sucre i els batem.
4. Juntam l'arròs amb la mescla i ho deixam uns minuts.
5. Tallem el salmó y la tonyina . Estenem dues làmines de Nori , humides amb aigua per a enrotllar  el salmó i la tonyina.
6. Per acabar, cobrim les làmines amb l'arròs i hi deixam un espai per el salmó i la tonyina, i damunt, els ous de truita.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada