RECEPTA DE "FAJITAS"
Ingredients
- 8 "tortitas" de farina
- 200 g de pit de pollastre
- 1 prebe verd
- 1 prebe vermell
- 1 prebe groc
- 1/2 de ceba tendre
- 2 grans d'all
- 1 xile
- 1 xorret de vi blanc
- salsa de tomatiga casera
- sal
- prebe cayena
- oli d'oliva
** salsa de guacamole - salsa de yogurt - salsa "pico de gallo" ( ceba,tomatiga,julivert, oli i llima.
Elaboració
En una paella àmplia escalfam una mica d'oli d'oliva amb dos pebres cayenas. Ofeguam les ceba tendra i els pebrots tallats en juliana fina. Quan estiguin tendres tiram els grans d'all picats. Un cop daurats afegim el pit de pollastre tallats en tires, salpebram i saltegam el conjunt .
Abocam un xorret de vi, vam pujant el foc per evaporar l'alcohol i tiram una mica de salsa de tomatiga, que la mescla quedi sucosa. Retiram les cayenas si no volem que el farcit piqui molt i coem a foc baix durant cinc minuts. Retiram del foc i omplim les truites de farina. Servim immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada